Seminaari: Muuttuva työelämä II | 19.4.2018

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Muuttuva työelämä -seminaari II

Innovatiiviset robotiikka- ja tekoälyratkaisut työn uudistajina

19.4.2018 | klo 8.30 - 13.30 | Radisson Blu Seaside

 ohjelma
8.30 – 9.00Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 – 9.15Avaussanat, Olli Ainasvuori, MOST Digital Oy
9.15 – 10.25Keynote-puheenvuoro: Inhimillinen älykkyys vs. koneellinen älykkyys – kilpailijat vai joukkuetoverit?

Katri Saarikivi, Tutkija, kognitiivisen aivotutkimuksen yksikkö, Helsingin yliopisto sekä Esko Kilpi, Toimitusjohtaja ja tutkija, Esko Kilpi Company

10.25 – 10.45Case: Havaintoja ja kokemuksia muuttuvasta työelämästä

Juha Pesola, Toimitusjohtaja, VMP Varamiespalvelu

10.45 – 11.15Verkostoitumista ja virvokkeita
11.15 – 11.45Case: Robotiikka ja tekoäly digitalisaation strategisena toteutusvälineenä
Taras Podbereznyj, Director, IT Core Applications, Kemira Oyj
11.45 – 12.25Yleisön näkemyksiä päivän teemoista, interaktiivinen keskustelu
12.25 – 12.30Yhteenveto päivän annista, Olli Ainasvuori, MOST Digital Oy
12.30-13.30Yhteinen lounas

Katri Saarikivi on aivotutkija, joka johtaa Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä empatian ja laadukkaan vuorovaikutuksen mekanismeja selvittävää tutkimusprojektia. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on se, millä tavalla nämä mekanismit toimivat ja miten niitä saataisiin toimimaan paremmin tietokonevälitteisessä vuorovaikutuksessa. Tutkimustoiminnan ohella hän tekee yhteistyötä työorganisaatioiden kanssa relevantin tutkimustiedon sekä tutkimusmenetelmien hyödyntämisessä.

blogi  twitter  Emotion Hack Day

Toimitusjohtaja Esko Kilpi (Esko Kilpi Company) on yksi Suomen kansainvälisesti arvostetuimpia digitaalisen työn tutkijoita. Runsaan kahden vuosikymmenen aikana hän on edistänyt älykkäiden teknologioiden, uusien alustatalouteen pohjaavien liiketoimintamallien ja Internetin hyödyntämistä läheisinä teemoina luovien ratkaisujen ja työn tuottavuuden uudet lähteet. Esko Kilpi korostaa vuorovaikutuksen ja sitä tukevien työvälineiden merkitystä työssä. Osaamista ei enää tarkastella yksilötasolla, vaan verkoston toimintamallien tasolla. Uutta luovan oppimisen onnistunut toteutus määrittää tänään organisaatioiden elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn.

Lisätietoa: www.kilpi.fi tai Twitterissä @EskoKilpi.

Toimitusjohtaja Juha Pesola (VMP Varamiespalvelu) pääsee nykyisessä toimenkuvassaan seuraamaan työelämän murrosta aitiopaikalta ja myös osallistumaan aktiivisesti suomalaisen työelämän kehittämiseen. Juha Pesola uskoo vahvasti muutoksen eteenpäin vievään voimaan, ja on toisaalta varma, että jos työpaikalla on hauskaa, niin siellä saadaan myös paljon aikaiseksi.

Palvelujohtaja Taras Podbereznyj (Kemira) on kehittänyt ja rakentanut yritysten IT-palveluita kansainvälisissä ympäristöissä menestyksekkäästi hyödyntäen uusia teknologioita. Uusien teknologioiden tuominen käyttäjäorganisaatioille tukemaan päivittäistä työtä uudella tavalla on osa Kemiran digitalisaatiostrategiaa.

Seminaarin hinta 350 € + alv

Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitetaan 350 €.

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 12.4.2018


MOST Digital logo

MOST Digital Oy on asiakkaidensa kumppani prosessien ja toimintamallien uudistamisessa sekä toiminnan digitalisoinnissa ja robotisoinnissa.

Copyright © 2018 MOST Digital Oy

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kommentoi