MOST Digital ja SYNTECH lähtevät yhdessä valloittamaan Yhdysvaltojen markkinoita

MOST Digital Oy ja yhdysvaltalainen liiketoimintaratkaisuja tarjoava SYNTECH lähtevät yhdessä viemään MOST Digitalin OIVA Open RPA ratkaisua Yhdysvaltain markkinoille.

MOST Digitalin OIVA (Open innovative automation) vie robotiikka-automaation täysin uudelle tasolle paketoiden tehokkaan, huippuluokan tietoturvalla varustetun ympäristön ja robotisointiin tarvittavat automaatio- ja tekoälytyövälineet yhdeksi kokonaisuudeksi.  

Yhdysvaltalainen SYNTECH on ensimmäinen ulkomainen kumppani, joka on ottanut omaan tuotevalikoimaansa MOST Digitalin uuden ohjelmistorobotiikka-alustan.

– Aito sitoutuminen aina johtoa myöten ja huippuluokan robotiikan asiantuntijat vakuuttivat meidät yhteistyöstä. MOST Digitalin uuden Oiva robotiikka-alustan myötä voimme laajentaa palvelutarjoamaamme ja tavoitella uusia asiakkaita. Vastaavanlaiseen robotiikkaan ja tekoälyyn pohjautuvaan ohjelmistoalustaan paketoituna niin teknologiakyvykkyyksillä kuin tietoturvanäkökulmilla emme ole aiemmin törmänneet, kertoo Cesar Gonzales, SYNTECHin toimitusjohtaja.

– Digitaalisen datan määrä kasvaa ja ihmisen on mahdotonta sitä enää hallita. Robotiikka ja sen mahdollistamat työkalut auttavat tämän valtavan datamäärän käsittelyssä.  Meillä on huippuluokan tekoäly ja osaaminen, mistä ala vasta puhuu, jo käytössämme. MOST Digitalin kannalta yhteistyö SYNTECHin kanssa on uskomattoman upea startti uudelle OIVA robotiikka-alustalle ja sen kansainvälistämiselle. Open RPA, eli avoimen lähdekoodin teknologioihin perustuva robotiikka on voimakkaasti nouseva trendi, mutta tällä hetkellä tiedossamme ei ole toista vastaavaa alustaa, jolla Open RPA tehdään ammattimaiseksi end-to end kokonaispalveluksi. Meitä on erityisesti ilahduttanut luottamuksellinen keskustelu ja sitoutuneisuus MOST Digitalin rakentaman, kokonaan uudenlaisen toimintamallin eteenpäin viemiseksi. Meillä on vahva yhteistyöhenki ja olemme todella innoissamme alkaneesta yhteistyöstä SYNTECHin kanssa, sanoo Olli Ainasvuori, MOST Digitalin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

MOST Digital: Toimitusjohtaja, Olli Ainasvuori.  

Olli.ainasvuori@mostdigital.fi,

Tel +358-40-718-6632

SYNTECH: President Cesar A. Gonzales

info@syntech.net

Tel. +1-757-605-9100