MOST Digital vie robotiikka-automaation uudelle tasolle

Suomalainen ohjelmistorobotiikkayritys MOST Digital on tuonut markkinoille uuden Oiva (Open innovative automation) – robotiikka-alustan, joka vie robotiikka-automaation täysin uudelle tasolle paketoiden tehokkaan, huippuluokan tietoturvalla varustetun ympäristön ja robotisointiin tarvittavat automaatio- ja tekoälytyövälineet yhdeksi kokonaisuudeksi.  Yhdysvaltalainen SYNTECH Ltd on ensimmäinen ulkomainen kumppani, joka on ottanut omaan tuotevalikoimaansa MOST Digitalin uuden ohjelmistorobotiikka-alustan.

Täysin pilvipohjainen MOST Digitalin omaan teknologiakehitykseen pohjautuva robotiikka-automaatioalusta perustuu avoimen lähdekoodin työkaluihin, joka mahdollistaa tuotteen skaalauksen ilman lisenssirajoitteita. Ammattikäyttäjille suunnatulla alustallaan MOST Digital tarjoaa asiakkailleen aina heidän käyttöönsä sopivimman työkalupakin, jolla yrityksen omat kehittäjät helposti luovat tarvitsemansa sovellukset.

MOST Digitalin ohjelmistorobotiikka-alustoja on käytössä kymmenillä yrityksillä ohjaten lähes 300 robottia. Robotit mielletään helposti vain isojen yritysten tarpeisiin sopiviksi, mutta teknologian muokattavuus ja skaalautuvuus mahdollistavat alustan käytön niin pienillä isännöitsijätoimistoilla kuin isoilla miljardiluokan yrityksillä. Näin MOST Digitalin visio “Robotit kuuluvat kaikille” toteutuu aidosti.

– Digitaalisen datan määrä kasvaa ja ihmisen on mahdotonta sitä enää hallita. Robotiikka ja sen mahdollistamat työkalut auttavat tämän valtavan datamäärän käsittelyssä.  Meillä on huippuluokan tekoäly ja osaaminen käytössämme, mistä ala vasta muuten puhuu, sanoo Olli Ainasvuori, MOST Digitalin toimitusjohtaja.

Yrityksessä työskentelee reilut 40 robotiikan ammattilaista. MOST Digital on start-up yritys, joka tähtää  kasvuun globaalilla markkinalla tarjoten avoimeen lähdekoodiin (Open RPA, Robotic Process Automation) ja vahvaan asiantuntijatyöhön pohjautuvia ratkaisuja.

– Tarjoamme asiantuntija-asiakkaillemme mahdollisuuden luoda alustallamme tehokkaita robotti- ja koneälyratkaisuja, joilla rutiinitehtäviä siirretään robottien suorittamiksi parantaen työn tuottavuutta ja samalla kasvattaen työtyytyväisyyttä, jatkaa Olli Ainasvuori. 

MOST Digitalin ensimmäinen kansainvälinen kumppani USA:sta

Yhdysvaltalainen SYNTECH Ltd on ensimmäinen ulkomainen kumppani, joka on ottanut omaan tuotevalikoimaansa MOST Digitalin Oiva ohjelmistorobotiikka-alustan.

– Aito sitoutuminen aina johtoa myöten ja huippuluokan robotiikan asiantuntijat vakuuttivat meidät yhteistyöstä.  MOST Digitalin uuden Oiva robotiikka-alustan myötä voimme laajentaa palvelutarjoamaamme ja tavoitella uusia asiakkaita. Vastaavanlaiseen robotiikkaan ja tekoälyyn pohjautuvaan ohjelmistoalustaan paketoituna niin teknologiakyvykkyyksillä kuin tietoturvanäkökulmilla emme ole aiemmin törmänneet, sanoo Cesar Gonzales, SYNTECH Ltd:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja, Olli Ainasvuori.  

Olli.ainasvuori@mostdigital.fi,

tel 040 718 6632