Monetra Keski-Suomen tehokas multiosaaja Tapio-robotti esittelyssä

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019 ja jonka toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, joka tarjoaa kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella.

Monetra Keski-Suomen talous- ja henkilöstöhallinnon rutiinitöissä auttaa MOST Digitalin toimittama Tapio-robotti. Tapio hoitaa tällä hetkellä yhtätoista eri talous- ja palkkahallinnon prosesseihin liittyvää tehtävää. Tapio-robotti perustaa muun muassa toimittajia, tekee käyttäjätunnuksiin liittyvää hallinnointityötä, käynnistää ALV-jakoajoja sekä täsmäyttää konsernin sisäisiä eriä.

Kehittämisasiantuntija Henna Lehmusjoki Monetra Keski-Suomesta toteaa, että: ”Robotiikan käyttöönotto ei ole ollut itseisarvo, vaan olemme nimenomaan halunneet kerätä ideat robotisoitavista kohteista henkilöstöltä ja sitä kautta kehittää ja automatisoida toimintatapojamme. Käyttökohteita on keksitty hyvin ja olemme saaneet luotua kustannustehokkaan ja ketterän käyttöönottomallin yhteistyössä MOST Digitalin kanssa. Kehitysketju robottitehtävän ideasta tuotantokäytön aloitukseen on parhaimmillaan tapahtunut muutamassa viikossa! Rutiinitehtävien automatisointia on tarkoitus jatkaa ja näin olleen vapauttaa resurssiamme mielekkäämpiin työtehtäviin.”

Lisätietoja:

Henna Lehmusjoki, Development Specialist, Monetra Keski-Suomi Oy, henna.lehmusjoki@monetra.fi

Mari Soukka, Managing Director, Monetra Keski-Suomi Oy, mari.soukka@monetra.fi

Maria Vuontisvaara, Director, MOST Digital, maria.vuontisvaara@mostdigital.fi