OIVA - Älykkääseen automaatioon

Oiva on maailman edistyksellisin Avoimeen lähdekoodiin perustuva All-in-One Open RPA -tuotekokonaisuus huippuluokan tietoturvaominaisuuksin. Oiva ei ole pelkkä robotti vaan kokonainen ympäristö, joka tarjoaa käyttäjälleen kaiken automatisointiin ja tekoälyyn.

Helpoin – Nopein – tehokkain

“ Oiva tarjoaa asiantuntija-asiakkaillemme mahdollisuuden luoda tehokkaita robotti- ja koneälyratkaisuja, jolla rutiinitehtäviä siirretään robottien suorittamiksi parantaen työn tuottavuutta ja samalla kasvattaen työtyytyväisyyttä“

– Olli Ainasvuori, CEO

OIVA – Enemmän kuin pelkkä RPA -Työkalu

Oiva -alusta mahdollistaa nopean ja tehokkaan tavan rakentaa robotti- ja tekoälyominaisuudet eri yritysten ohjelmistorobotiikkatarpeisiin. Avoimeen lähdekoodiin perustuvat työkalut löytyvät valmiina erilaisten robottisovellusten tekemiselle, poistamatta mahdollisuutta käyttää myös erilaisia kaupallisia RPA -sovelluksia.

 Käyttöpalvelut ovat sisäänrakennettuina, joten omille palvelimille tai muutoksille IT -arkkitehtuuriin ei ole tarvetta. Asiakaskohtaisten robottiympäristöjen hallinta on tehty helpoksi erillisessä käyttöliittymässä. Käyttöliittymän kautta on erittäin nopeaa luoda uusia asiakasympäristöjä ja -robotteja, kun tarve skaalaamiselle syntyy.

Oivassa et ole yhden toimittajan vanki. Automaatiototeutusten lähdekoodit ovat aidosti modulaarisia ja uudelleenkäytettävissä myös eri automaatiotuotteiden välillä.

Oiva sisältää nykyaikaisten, kansainvälisten konsernien vaatimukset tietoturvalle. Kaikki Oivaan kerryttämäsi tieto on turvassa jatkokäyttöä varten. Myös GDPR:n vaatimat toiminnot ovat sisäänrakennettuja.

Hyödynnä oivaa jo tänään

– Robotit ja tietoturvallinen ympäristö samassa paketissa

 

– Helppokäyttöinen hallintaportaali

 

– Kattavat automaatiotyökalut

 

– Markkinoiden paras ympäristöautomatiikka

Haluatko tietää enemmän oivasta?

TIETOHALLINnolle

Oivasti osaksi yrityksen teknologia-arkkitehtuuria

  • Robotiikasta osa tietohallinnon kokonaisuutta – Oiva vie robotiikan osaksi  IT-arkkitehtuuria – ammattimaisesti ja turvallisesti.
  • Hallinta ja skaalautuvuus – Oiva tarjoaa helpot hallintaominaisuudet robottien toteutukseen, ylläpitoon ja seurantaan, sisältäen käyttöliittymän ja integraation tiketöintivälineisiin.  Oiva skaalautuu globaalisti, tarjoten rajattoman prosessori- ja tallennuskapasiteetin palveluna – maksat vain käytöstä.
  • Tietoturva edellä – Oiva on rakennettu tietoturva edellä. Dynaaminen ja roolipohjainen käyttövaltuushallinta siirtää tietoturvan 2020-luvulle ja sopii isommankin yrityksen käyttöön.

kehittäjille

Nykyaikaiset työvälineet ja työskentelytavat samassa paketissa

  • Kaikki työkalut robottitaitureille  Oiva tuo robottitaitureille nykyaikaisen, ammattimaisen työskentely-ympäristön nostamalla tehokkuuden huippuunsa tutuilla ammattilaistyökaluilla.
  • Python 3, ei muuta – Käytössä on vain yksi ainoa koodikieli: Python 3, ilman historian painolastia.
  • Hallinnolliset rutiinit helpoiksi – Oiva tekee rutiineista helppoja nykyaikaisilla pääsyn-, version-, konttien- ja tikettien hallinnan työkaluilla.