Automatisoimme ja digitalisoimme tietotyötä

MOST Digital on täyden palvelun digitaalisaatiokumppani automaation ja toiminnan tehostamisessa. Palvelumme toimivat tekoälyllä, jota tukevat edistyneet ohjelmistorobottivälineet.

Palvelut

ROBOTIIKKA- JA KONEÄLYRATKAISUT

Robottipalvelun pohjana on kehittämämme MOST Robottitelakka -alusta, joka mahdollistaa ammattitasoisten automaatioratkaisuiden toteuttamisen sekä hallinnan.

Alustan avulla automaatiototeutuksissa voidaan käyttää saumattomasti ja joustavasti eri robotti- sekä koneälytyökaluja, jolloin robottitoteutus voidaan tehdä aina optimaalisella tavalla huomioiden automaatio, toteutus- ja hallintatarpeet.

Olemme toteuttaneet jo satoja automaatioratkaisuja ja robotteja muun muassa seuraaville toimialoille:

  • Talous- ja henkilöstöhallinto
  • Hoivapalvelut
  • Tukku-liiketoiminta
  • Henkilöstöpalvelut
  • Valmistava teollisuus
  • Logistiikka
  • Tilitoimistot ja palvelukeskukset
  • Julkinen sektori

ASIANTUNTIJAPALVELUT ROBOTIIKAN EDISTÄMISEKSI

MOST Digital on luonut robotiikka- ja koneälyratkaisuiden edistämiseksi MOST Bright Idea -prosessianalyysin ja MOST Bright Skills -valmennusohjelman.

MOST Bright Idea -prosessianalyysin tarkoituksena on tunnistaa ja analysoida ne asiakkaan tehtävät, jotka soveltuvat parhaiten robotisoitavaksi. Eri prosessit läpikäydään ja soveltuvuus arvioidaan luokittelun avulla, jonka lopputuotoksena syntyy yhdenmukainen tunnusluku, robotisaatioindeksi. Lopputuotoksena asiakkaalle syntyy kattava ja systemaattisesti analysoitu prosessikohtainen analyysi tehtävien soveltuvuudesta robotisoitavaksi.

MOST Bright Skills -konsepti koostuu seitsemästä osakokonaisuudesta, jotka pitävät sisällään strategian ja kohteiden tunnistamisen lisäksi prosessien automatisoinnin, ohjauksen, teknisen toimintaympäristön, robottien seurannan ja jatkokehityksen sekä muutoksessa elämisen ja johtamisen.

Nostamme asiakkaidemme tuottavuutta

Olemme tukena robotiikka-automaation ja datan käsittelyn kaikissa vaiheissa tunnistamisesta ja analysoinnista ratkaisujen käyttöönottoon sekä automaation hyödyntämiseen ja edistämiseen.

Toteuttajakumppanina vahvuuksiamme ovat ketterä projektinhallinta ja lean-pohjainen prosessien kehittäminen sekä taloushallinnon syväosaaminen.

Olemme teknologiariippumaton toimija, jolla on osaamista robotti- ja koneälytoteutuksista sekä automaatiosta koneoppimisen välineillä. Kauttamme saa useimpia robottiteknologioita.

Olemme osaava muutoskumppani: meillä on kokeneita konsultteja robottiautomaatio-osaamisen edistämiseen sekä tehtävä-, rooli- ja organisaatiomuutosten läpivientiin.

Kysy lisää palveluistamme

Tai soita meille suoraan puhelimitse!

Olli Ainasvuori, CEO
Puh. +358 40 7186 632